2017-01-08

Delninė-kosmetinė

Pastaruoju metu siūdama kai kuriuos daiktus vis bandau išgauti kuo daugiau naudos sudvejindama ar sutrejindama jų funkcijas :) Juk visai smagu, kai kelioninė rankinė gali transformuotis į kasdien nešiojamą normalaus dydžio tašiuką, mažas raktams skirtas "makniukas" pabūti prie diržo kilpos segamu aksesuaru, kuriame bus priglaustas dar ir telefonas, ir viena-kita makiažo priemonė, arba diržas-rankinė-piniginė, kur tilps visa, kas reikalinga ir leis dirbti, vairuoti dviratį ir t.t. :)
Šįkart pasitiesusi nedidelį gobeleno gabaliuką "būriau" iš jo kosmetinę. Pamaniau, kodėl ji negali kartais pabūti ir delnine? Gražus aukso spalvos šilko ir juodo barchato derinys - puošnus ir tikrai nepadarytų gėdos juodai vakarinei suknelei :)
Rodau -

Kaip matot, viduje yra dvi pakankamo dydžio kišenės su užtrauktukais. Sulanksčius gauname delninę - labai paprasta ir aišku, ar ne? :)
Dydis - 28x16 cm. Vidus šilkinis, sudaigstytas.
Visus mano aukščiau išvardintus "transformerius" rasite skyriuje Rankinės ir priedai. Raktiniai žodžiai pranešimo apačioje Jus taip pat nukreips tinkama linkme :)
Dėkoju čia užsukusiems, prašau apsilankyt ir kitą kartą :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą