2016-10-20

Tautiniai berniukams

Atėjo laikas parodyt, ką veikiau per vasarą, kai ilgai tylėjau tinklapyje pasirodydama su vienu kitu darbu ir vėl pradingdama. Neatostogavau :) Tiesiog siuvau, siuvau... Tiesa, kai kuriuos tautinius rodžiau - Tautiniai vaikams (1), Tautiniai vaikams (2), Tautiniai vaikams (3). Tęsiu pažadą pademonstruoti visus pavyzdžius.
Manęs čia neseniai klausė, ar siuvu tautinius berniukams. Taip, būtinai :) Gal jie neišsiskiria savo spalvingumu taip, kaip mergaičių, bet tam tikrų tautinių akcentų turi, tad nutariau parodyt juos atskirai (beje, berniukams kostiumėlių pavyzdžių rasite ir nuorodose, kurias ką tik įdėjau).
Vienas variantų -
Tai buvo pilnas kostiumėlis mažam vaikinukui. Natūralių pilkai rusvų spalvų, kiek ryškiau išsiskiriančia kaklaskare ir tautine juosta-diržu.
Dar vienas užsakymas buvo tik liemenėms. Dviems broliukams. Prie jų pirkau juostas-diržus ir kaklajuostes (nerta kepurėlė - mažajai jų sesutei) -
Berniukams reikia mažiau :) Kartais tiesiog tik keli akcentai ir vaikinas atrodo labai tautiškas :) Ypač vaikams, taip greitai išaugantiems drabužius, svarbu turėti liemenę, o baltus marškinius ir kelnes visada galima priderinti. Dar manau, kad įsigyti tautinę juostą verta taip pat, ji brangiai nekainuoja, bet bus ilgam :)
Bus daugiau...
Geros dienos! Susitiksime :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą