2016-10-14

Kelioninė moteriška rankinė

Kažkada buvo ir toks momentas - jei tik kur susiruoši, lakstai po parduotuves ieškodama ne tik lauktuvių, bet ir lagamino viskam sudėti. Dabar dažniausiai yra taip - atidedi viską į šalį, užsidarai savo darbo kambaryje ir greituoju būdu sukurpi kelioninę - talpią, bet nelabai didelę, dar ir tarnausiančią kasdienai rankinę.
Turbūt jau supratot, kad rankinė transformuojama. Tiesa, mėgstančioms mažas ji bus netinkama, nes ir sulenkta išlieka didoka.
Rankenos nusisega, vieną jų persegam ant kitų kilpų, kitą dedam į kišenę. Visos rankinės aukštis 51, plotis 47 cm. sulenktos aukštis 37 cm.
Rankinė pasiūta iš itališko gobeleno. Panaudojau dviejų spalvų - pilkos ir vyšninės - languotus audinius. Vidų impregnavau ir šiek tiek standinau, bet nedaug, nenorėjau sunkios rankinės.
Viduje - pora didokų kišenių -
Išorėje dar viena gili kišenė su užtrauktuku -
Dugnas platus (19 cm), ovalus, pilkos odos nebeturėjau, dėjau juodą -

Magnetuką sulenkimui prikabinti siuvau ant viršaus, bet panešiojusi ir patikrinusi rankinę, jau žinau, ką daryčiau kitaip. Šiaip viskas gerai, tik į sulenktą pridėjus svorio, supratau, kad geresnis būtų kitas sprendimas.
Rankenoms panaudojau seną odinį diržą. Beje, labai geras variantas :)
Viskas. Patikrinta - nuskridau, panešiojau, parskridau - atlaikė, nešiosiu :) Svarbiausia, man nebereikėjo dar vienos, kad ir mažos, rankinės, ko ir norėjau :)
Ką gi, atostogos baigėsi, dirbam toliau :)
Ačiū, kad užsukate! Susitiksim!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą